Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© SHT Smart High Tech
Komponenter |

Ny testorder landar hos Smart High Tech

Bolaget har fått en verifierande testorder om 50 stycken GT-TIM – en av företagets standardprodukter – från en icke namngiven IT leverantör av hård- och mjukvara med bas i USA.

Initiala tester hos kunden har visat att Smart High Tech´s produkt påvisat prestanda som överträffar konkurrerande produkter. Kundens användning av GT-TIM är inom komponenttestning i deras produktionsprocesser, så kallad ”Burn In” testning. Smart High Tech säger att det inte är något stort belopp i denna order, men potentialen i volym är betydande.

– Vi är glada att denna gigant har provat vår produkt och valt att gå vidare med ytterligare verifierande tester. Då deras initiala tester fallit väldigt väl ut, samt att deras intresse varit stort för att gå vidare, hoppas vi på volymorder redan under året. Deras tillämpning av GT-TIM är för testning och monteras således inte in i en produkt, vilket förkortar ledtiden för införande i kundens verksamhet. Det här kan innebära att ett genombrott är på gång för thermal burn-in applikation av våra produkter i datorbranschen, säger Lars Almhem, vd på Smart High Tech, i pressmeddelandet.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2