Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© next biometrics
Komponenter |

Nexts indiska stororder är nu säkrad

Norska Next Biometrics meddelar att man framgångsrikt har passerat den enda milstolpe som fastställts i avtalet med en indisk originaltillverkare. Detta betyder att den fullständiga ordern på 2,2 miljoner dollar nu är oåterkallelig.

Det fanns en milstolpe i avtalet, vilket gjorde 90 procent av ordern villkorad – NEXT har nu passerat denna milstolpe, och hela ordern på 2,2 miljoner dollar (cirka 22 miljoner kronor) är nu oåterkallelig.

NEXT är tillsammans med det indiska bolaget fokuserade på att etablera en stark position på marknaden och vinna marknadsandelar när Indiens uppgraderade biometriska säkerhetsprogram lanseras. Detta uppgraderade, rikstäckande, biometriska program är försenat. Next och bolagets lokala partners indikerar dock en trolig marknadslansering i landet runt slutet av fjärde kvartalet 2022. 

– Att passera denna milstolpe ger oss ytterligare förtroende och bevisar vår konkurrensfördel med partners, på världens största biometriska marknad. Vi tror att våra partners är inställda på att lyckas med NEXTs uppgraderade FAP20-sensorer på den indiska Aadhaar-marknaden, säger Ulf Ritsvall, SVP för försäljning och marknadsföring av NEXT Biometrics i ett pressmeddelande.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-04-11 07:39 V22.4.25-2
Annons
Annons