Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Charge Amps
Elektronikproduktion |

Anders Bergtoft lämnar Charge Amps

Charge Amps vd och koncernchef Anders Bergtoft lämnar bolaget efter att ha tagit bolaget från en liten startup verksamhet till ett väletablerat namn för laddlösningar i Norden.

Charge Amps styrelse har beslutat om nytt ledarskap och processen att söka en ny vd för är inledd.

Nuvarande CCO Olle Tholander träder in som tillförordnad vd. Olle har mer än 20 års internationell erfarenhet av att leda och utveckla organisationer med fokus på försäljning, affärsutveckling och verksamhetsstyrning.

I ett pressmeddelande skriver bolaget att Anders Bergtoft har som vd och koncernchef på ett "förtjänstfullt sätt tagit bolaget från en liten startup verksamhet till ett av de ledande bolagen för laddlösningar i Norden."

 – Styrelsen tackar Anders för hans bidrag till Charge Amps framgångar under de senaste två åren. Charge Amps målsättning är att skapa en hållbar och ljusare framtid och sedan lanseringen av den första laddstationen 2015 skapat över 115 000 laddpunkter för kunder. Vi kommer fortsatt arbeta med att säkerställa att vi ligger i framkant och driva verksamhetsutveckling samt uppskalning för tillväxt och expansion i Europa, säger Styrelseordförande Anders Dahl i pressmeddelandet.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons