Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© SHT Smart High Tech
Teknik |

Smart High Tech får order om serieleverans

Smart High Tech meddelar att bolagets kinesiska dotterbolag, Shanghai Ruixi New Material Technology, har mottagit en serieleveransorder av GT-TIM från ett icke-namngivet företag för en applikation för kylning av industriella robotar.

Ordern gäller bolagets standardprodukt GT-TIM med viss modifiering för kundens specifika applikation till ett ordervärde av 450.000 kronor.

Första serieleverans om 2.000 stycken GT-TIM sker med start under augusti 2022 – vilket är en delleverans av beställningen.

– Teamet i Kina i samverkan med vår svenska R&D organisation har lyckats kvalificera in GT-TIM i en avancerad, serietillverkad industrirobot. Detta är ett genombrott inom koncernen och vi är optimistiska över ytterligare seriebeställningar från samma kund, samt att kunna attrahera fler verksamheter med liknande tillämpningar, säger Hongfeng Zhang, vice vd med ansvar för Kinaverksamheten på Smart High Tech, i ett pressmeddelande.

Vd Lars Almhem beskriver Kina som en gigantisk marknad för kylning av elektronik då över 60procent av världens elektronik tillverkas där. 

– Vår förhoppning är att vår försäljning i Kina efter denna order accelereras. Just nu arbetar vi för fullt med förberedelse för större volymproduktion vad det gäller säkerställande av supply chain, kvalitetssäkring etc. såväl i det kinesiska dotterbolaget som i Sverige för att möta kundbehov som tenderar att öka. Denna order är en milstolpe i bolagets historia och det är den första kunden med större volymbehov i segment av industriell elektronik, säger Lars Almhem.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons