Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Mouser
Komponenter |

Mouser sparkar igång massivt expansionsprojekt

KomponentDistributören har genomgått flera expansioner under det senaste decenniet och har nyligen påbörjat bygget av en 38,600 kvadratmeter stor byggnad vid huvudkontoret.

Mouser meddelar att bolaget kraftigt utökar sitt globala huvudkontor och distributionscenter för att fortsätta kunna möta marknadens behov. Företaget har brutit mark på en ny trevåningsbyggnad som kommer att utöka distributionscentret i Dallas-Fort Worth, Texas med ytterligare 416,000 kvadratfot eller 38,600 kvadratmeter.

– Med ett större lagerutrymme och fortsatta investeringar i automation och bemanning förbereder sig Mouser för framtiden samtidigt som man säkerställer den högsta nivån av kundservice idag. De verktyg och system vi har infört gör att vi kan hjälpa till att förkorta våra kunders time-to-market, säger Pete Shopp, Mouser Electronics Senior Vice President of Business Operations, i ett pressmeddelande.

När expansionsprojektet är klart kommer företagets globala huvudkontor och distributionscenter att bestå av nästan 1,5 miljoner kvadratfot, eller närmare 139,000 kvadratmeter.

Under våren 2022 slutförde Mouser installationen av 120 vertikala lyftmoduler (VLM). VLM:er är i grunden gigantiska vertikala arkivskåp, kompletta med hyllor som automatisk för komponenterna till den anställdes arbetsstation. Detta ökar effektiviteten och golvytan och kan minska en anställds gångtid med 45 procent eller mer, menar bolaget.


Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1