Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Next Biometrics
Komponenter |

Ny kinesisk order landar hos Next Biometrics

Noska Next Biometrics har mottagit en order från den kinesiska distributören XM Holder till ett värde av 2,4 miljoner norska kronor.

Det norska bolagets intensifierade distributörsfokus har nu resulterat i ytterligare en distributör i Kina. XM Holder har tidigare använts av en av Nexts kunder.

Next meddelar via ett pressmeddelande att man idag mottog en ny order som inkluderar flera av bolagets fingeravtryckssensorer. Sensorerna kommer att användas för nya kunder i Asien men även OEM:are i Indien och Indonesien. Leveranserna kommer att starta under årets andra halva.

XM Holder är den senaste distributören det norska bolaget lagt till för att utöka sin marknadsräckvidd och globala säljstyrka. XM Holder har enligt Next potential att säkra nya "design-wins" inom Payment & Fintech-segmentet.

– Vi är glada över att vårt intensifierade samarbete med XM Holder i Kina har resulterat i denna nya order. Vi fortsätter att stärka vår marknadsposition inom marknadssegmentet Payment & Fintech och vi är glada över att inköpsordern innehåller olika sensorprodukter, säger Ulf Ritsvall, SVP of Sales & Marketing hos NEXT Biometrics i pressmeddelandet.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1