Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Brighter
Elektronikproduktion |

Brighter beslutar om företrädesemission på 52,4 miljoner

Bolaget har utvärderat behovet av resurser och kostnader och enats om att det krävs tillförsel av kapital för den fortsatta kommersialiseringen.

Brighter skriver att man "arbetar intensivt med ett flertal parallella säljprocesser och jobbar aktivt med att erhålla nödvändiga godkännanden för att accelerera närvaron på de marknader där bolaget är aktivt".

"Under 2022 har Brighters styrelse och ledning kontinuerligt utvärderat behovet av resurser och kostnader som krävs för att nå de uppsatta mål som bolagskoncernen har upprättat och enats om att det krävs tillförsel av kapital för den fortsatta kommersialiseringen, trots framgångsrika insatser för att sänka bolagets kostnader under perioden. Bolaget behöver också finansiering för att genomföra processerna för validering av Bolagets nuvarande digitala lösningar samt för den av styrelsen förordade utvecklingen av nya innovativa affärsmodeller, en intensifierad kundbearbetning och lösningar för dataanalys."

Teckningsperioden för företrädesemissionen kommer att löpa från och med den 16 september 2022 till och med den 30 september 2022.


Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons