Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Embron Group
Embedded |

Embron förvärvar majoritetsandel i Acorn Technology

Den norska IT- och teknologigruppen Embron Group förvärvar 70 procent av aktierna och ingår i ett partnerskap med konsultföretaget Acorn Technology.

Göteborgsbolaget Acorn blir systerföretag med gruppens teknikföretag i staden, Qrtech, lyder ett pressmeddelande. 

Med över 70 anställda levererar Acorn avancerade tjänster och lösningar till utvalda produkt- och tjänsteproducerande företagskunder från olika branscher.  

Qrtech fokuserar på utveckling av intelligenta tjänster inom elektrifiering, industriell IoT och autonoma system. Genom partnerskapet med Acorn stärker vi upp ytterligare inom mjukvaruutveckling. Acorn och alla dess duktiga medarbetare passar väldigt väl in i Qrtechs och Embron- gruppens framtidsplaner, säger Patrik Sahlsten, vice president i Embron och vd för Qrtech, i pressmeddelandet. 

Qrtech med 130 anställda konsulter har ett något bredare fokus och levererar lösningar i hela värdekedjan från kraftelektronik och hårdvara till moln- och IoT-utveckling samt designtjänster. 

Vårt närmsta fokus kommer fortsatt att ligga på att utveckla bolaget samtidigt som vi vill hitta gemensamma affärsmöjligheter tillsammans med Qrtech, säger Thomas Pantzar, styrelseordförande och medgrundare i Acorn Technology, i pressmeddelandet. 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1