Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Astek Group Teknik |

Ingenjörsbyrån Conmore får nya ägare

Franska Astek Group har förvärvat Conmore Ingenjörsbyrå, specialiserat på teknikkonsulter med 150 anställda i Göteborg och Stockholm.

Astek Group vill enligt ett pressmeddelande etablera sig i Norden och stärka sitt europeiska fotavtryck. Detta sker genom förvärvet av Conmore, med expertis inom mekanik, inbyggda system och elektronik inom fordons-, järnvägs-, och energisektorerna.

Förvärvet av Conmore är ett nytt nyckelsteg i vår utveckling. Förutom ett fotavtryck i Norden som öppnar stora utvecklingsmöjligheter, stärker vi vår ”smarta industri”-gren med hög kompetens inom produktutveckling och inbyggda system. Vi övertygades både av den tekniska kompetensen hos Conmore-anställda och av ambitionen hos dess ledningsgrupp, säger Julien Gavaldon, styrelseordförande för Astek Group, och fortsätter:

Vi kan nu ge omfattande support till våra kunder inom fordons-, försvars- och järnvägssektorerna, tack vare våra lokala kontor och vår stora bas i Polen. Från och med idag är jag mycket glad över att kunna involvera alla Conmore-anställda i Asteks utvecklingsäventyr.

Andreas Svensson, vd på Conmore, kommenterar:

Jag är mycket glad över att Conmore fortsätter sin tillväxt inom en koncern med mycket gedigen erfarenhet och vars starka närvaro inom transport-, flyg-, telekom-, IT- och energisektorn i Frankrike och runt om i världen kommer att ge nya möjligheter både för Conmore som bolag och för våra anställdas utveckling.

Annons
Annons
2023-05-29 15:20 V20.14.29-2
Annons
Annons