Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Sivers Semiconductor
Komponenter |

Sivers Photonics tecknar ny laserorder

Sivers Semiconductors helägda dotterbolag, Sivers Photonics, har mottagit en ny order till ett värde av cirka tio miljoner kronor från deras första, etablerade US Fortune 100-kund.

Ordern inkluderar utveckling och försörjning av halvledar-laserkomponenter som används i avancerade optiska sensorapplikationer. Sivers Photonics har arbetat med denna kund under nästan tre år, lyder ett pressmeddelande.

Vi är mycket nöjda över att kunna fortsätta som en nyckelleverantör till denna kund, då vi ser fram emot att stötta dem med volymproduktion. Denna nya order summerar det totala ordervärdet med denna kunden till cirka 34 miljoner kronor under 2022, säger William McLaughlin, Managing Director för Sivers Photonics, i pressmeddelandet

Under 2022 överträffar vi tidigare rekordnivåer vad gäller försäljningsvolym under ett enskilt år och det sammanlagda värdet av ordrar överstiger cirka 130 miljoner kronor i intäkter gällande utvecklingsaktiviteter sedan projektet startade. Denna order befäster den nära relationen vi har med denna kunden och stärker ytterligare vår uppfattning om en gynnsam kommande volymfas, säger Anders Storm, vd och koncernchef för Sivers Semiconductors, i pressmeddelandet.


 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1