Elektronikproduktion | 05 maj 2003

Ny SMS-order till Viking

Viking Telecom levererar terminaler för SMS i det fasta nätet till KPN Telecom.
Viking Telecom har erhållit order på SMS-terminaler från Isolektra i Nederländerna. Isolektra är distributör för KPN Telecom, Nederländernas största teleoperatör. KPN Telecom har tidigare valt Viking Telecoms systemlösning, via samarbetspartnern Comverse, och nu har man dessutom valt Viking Telecom som leverantör av terminaler. Den erhållna ordern är en mindre initialorder om 6000 enheter.

KPN offentliggjorde i februari i år att man på systemsidan valt Comverse som leverantör för att kunna erbjuda sina kunder SMS i det fasta nätet. Comverse har i sin tur valt att samarbeta med Viking Telecom för att ge KPN en helhetslösning. Lösningen ger bland annat KPN's kunder full interkonnektivitet att skicka SMS i det fasta nätet samt till och från de mobila näten.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-25 09:38 V9.6.1-2