Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Cre8tek
Elektronikproduktion |

Finskt samriskbolag tar hjälp av Cre8tek för massproduktion

NoLimits - grundat av finska RCP Software och Defour - lägger till en viktig pusselbit i värdekedjan. Det nystartade samriskbolaget tar nu hjälp av danska Cre8tek för massproduktion.

"Ett nytt samarbete för internationell kontraktstillverkning". Så lyder rubriken till pressmeddelandet. 

Samarbetet mellan de tre bolagen innebär att värdekedjan för elektroniktillverkning täcker in flera steg i produktionscykeln - från idéstadiet, till volymproduktion. 

Medan RCP Softwares och Defours satsning Nolimits bidrar främst med muskler inom produktutveckling, men har samtidigt produktionskapacitet i mindre serier. 

Vi kan hjälpa till med de mest komplexa utmaningarna och genomföra projektet genom vår end-to-end-process, som säkrar utvecklingsprojektet hela vägen till tillverkningsfasen. Vi utför koncept, design, prototyper, testning, produkt utveckling, verifiering och tillverkning, skriver Nolimits i pressmeddelandet. 

Danska Cre8tek, som har produktion i Kina, blir samarbetets förlängda arm för massproduktion. 

Tillsammans med Cre8tek kan vi erbjuda kostnadseffektiv och smidig kontraktstillverkning till våra kunder och på så vis sluta totalerbjudandet, fortsätter bolaget i pressmeddelandet. 

Enligt Cre8tek kompletteras även den egna verksamheten. 

Vårt samarbetsavtal med RCP Software och Defour tillför mycket bredd vår förmåga och kapacitet inom utveckling och tillverkning av elektronikprodukter. Med våra samlade resurser är vi tillsammans bättre lämpade att närma oss finska, danska såväl som internationella kunder med ännu högre komplexitetsprodukter och med ännu högre volymer, skriver Cre8teks vd, Poul Dørup Olesen i pressmeddelandet. 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1