Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Handheld
Elektronikproduktion |

Handheld utser ny produktchef

Handheld Group utser Johan Hed till ny Chief Product Officer med fullt ansvar för Handhelds produktutveckling och produktledningsfunktioner.

Flytten kombinerar alla produktinsatser under Johans ledning och gör att Handheld kan öka produktutvecklingsinsatserna. Det framgår av ett pressmeddelande. 

Johan har väldokumenterad erfarenhet av den robusta datorbranschen och besitter en unik blandning av erfarenhet, plus marknads- och teknikkunskap. Han har varit med oss ​​i mer än tio år och känner till våra marknader och våra kunders behov. Det momentum vi ser på marknaden är starkt och vi förväntar oss en snabb tillväxt under de kommande åren. Vi ser också en kraftigt ökad efterfrågan på skräddarsydda kundlösningar där Johan har förståelse för både de tekniska och kommersiella utmaningarna, säger Thomas Löfblad, vd för Handheld Group, i pressmeddelandet. 

Jag är stolt över min nya utökade roll på Handheld. Vi har många spännande nya produkter i pipelinen och jag ser fram emot att fortsätta driva produktutvecklingen och expandera på det momentum som Handheld har byggt upp”, säger Johan Hed, Chief Product Officer, i pressmeddelandet. 

 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons