Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Wireflow
Elektronikproduktion |

Wireflow inleder samarbete med Datavärde

Bolagen ska tillsammans erbjuda en komplett test- och analysplattform för batterier, tillämpbar inom bland annat forskning och utveckling, produktion och återvinning.

Plattformen blir en del av Datavärdes molnbaserade system och ska ge en "snabb och omfattande" förståelse av datan som samlas in via Wireflows testutrustning. Det framgår av ett pressmeddelande. 

Testrapporterna kombineras med bland annat optimeringsfunktioner och ska addera ett värde för processer avseende hantering av batteriers och modulers livslängd.  

Vikten av livscykelshantering av batterier - från råmaterial, till återvinning - har av flera anledningar blivit ett hett ämne bland originaltillverkare. Vid sidan av tillverkning av batterier har remanufacturing, repurposing och återvinning hamnat mer och mer i fokus, säger Hamed Hooshyar, affärsutvecklingschef hos Datavärde, i pressmeddelandet. 

Partnerskapet kommer stärka vårt erbjudande till kunder som inte har möjligheten att nyttja och/eller analysera stora datamängder genererade av våra lösningar i dag. För dem som redan har den möjligheten kommer samarbetet att ta datan till nästa nivå, säger Niclas Dahlgren, försäljningschef på Wireflow, i pressmeddelandet.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-2
Annons
Annons