Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Habia Cable
Komponenter |

Habia inviger ny kabelfabrik i Polen

Fabriken i Duloje, Polen har byggts för att möta växande efterfrågan och möjliggör vidare expansion av bolagets kablageproduktionen. "Vi nådde helt enkelt gränsen för vad vi kunde leverera."

Invigningen innebär att Habia Cable flyttar från den tidigare fabriken utanför Szczecin till Duloje, ett avstånd som inte ska vara särskilt långt, enligt ett pressmeddelande. 

Den nya fabriken beskrivs av bolaget som större och mer modern - från produktionsgolvet, till konferensrummen - och ska ge ett lyft för vidare tillväxt. 

Vår omsättning har ökat i snitt med 17 procent per år sedan 2015. På senare år har vi sett en ökad efterfrågan från större projekt och ett lyft i order från kunder inom flera segment, till exempel försvar, industri och offshore. Vi nådde helt enkelt gränsen för vad vi kunde leverera, säger Agnieszka Pawlowska, vd för Habia Cable i Polen, i pressmeddelandet. 

Den nya infrastrukturen och ytan öppnar för att ökad utveckling och produktion, men även för större komponentlager, fortsätter vd:n. 

Omlokaliseringen sker mellan den 21 oktober och 1 november i år. 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons