Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Contac Solutions
Elektronikproduktion |

Contac Solutions öppnar fabrik i Rumänien

Tillverkarens nya fabrik i Arad, Rumänien meddelas skapa närvaro för kunder ute i Europa och utgör ett komplement till bolagets anläggningar i Sverige och Kina.

Fabriken, som drivs av nya dotterbolaget Contac Solutions EU Srl:s regi, meddelas vara under uppbyggnad och är nu i gång med ett drygt tiotal anställda på plats. Det framgår av ett pressutskick. 

Vi ser verkligen fram emot att välkomna ännu fler kunder till oss på Contac. Med produktion både i Norden, Kina och Europa så tror och hoppas vi på ännu fler spännande samarbeten framöver. Produkter med högt materialinnehåll från Europa lämpar sig bättre att producera i Europa, därför är vi mycket glada över att nu ha en välfungerande produktionsanläggning på plats här. Rumänien är samtidigt ett land med mycket industri- och kablage-tillverkning samt en stor kompetens på området, vilket är ytterligare en trygghet för oss, säger Anders Carlsson , vd för Contac Solutions, i pressutskicket. 

Fabriken drivs under ledning av fabrikschef, Boris Hleba, som uppges ha "lång erfarenhet av elektronikproduktion i allmänhet och kablageproduktion i synnerhet". 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons