Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 07 maj 2003

Triacon får order av Planmed

Malmöbaserade Triacon Scientific AB skriver avtal med finska Planmed Oy om kamera för märkning av röntgenfilm.
Triacon har slutit ett ramavtal med Planmed Oy rörande leverans av en skräddarsydd version av Triacons egenutvecklade kamera för märkning av röntgenfilm. Ordern som är värd flera miljoner kronor är en uppföljning på tidigare leveranser.

Triacon Scientific AB är ett Malmöbaserat företag som förutom extern konsulting inom elektronik- och programutveckling även tillverkar och marknadsför ett antal produkter inom medicinteknik.

Planmed Oy är tillverkare av mammografiutrustning. Bolaget tillhör den Finlandsbaserade Planmeca Gruppen som tillverkar och marknadsför högteknologiska produkter inom medicinteknik och har runt 1600 anställda. Planmeds mammografiutrustning säljs internationellt till mer än 60 länder i Europa, Asien, Japan, Oceanien, Syd- och Nordamerika.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2