Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Stig Wahlstrom Elektronik
Komponenter |

Tronskifte hos Stig Wahlström Elektronik – utser ny vd

Från och med i morgon, 1 oktober tillträder Tommy Ahlsved som ny vd för Stig Wahlström Elektronik. Tommy efterträder Gunnar Arvidsson som stannar kvar inom bolaget som affärsutvecklare.

Tommy kommer närmast från design- och ingenjörsföretaget Afry där han haft rollen som platschef för Afry Production Center och därmed haft ansvar för verksamhet som rör utveckling och produktion, främst inom flyg- och försvarsindustrin. Det framgår av ett pressutskick. 

"Stig Wahlström Elektronik är ett bolag med lång historik och välrenommerat rykte som jag ser fram emot att arbeta vidare med," säger Tommy Ahlsved i pressutskicket. 

Bolaget ingår i teknikhandelskoncernen Addtech och meddelas under den senaste tiden ha genomgått en "kraftig
tillväxt", mycket i och med sammanslagningen med systerbolaget Satco AB i början av 2021. Under det kommande året är det flera nya roller som ska tillsättas, står det i pressutskicket. 

"Jag är tacksam för förtroendet att fortsätta utveckla Stig Wahlström Elektronik framåt. Det känns kul och spännande att gå in i ett bolag där personalen trivs och har arbetat länge, något som återspeglas i bolagets enorma kunnande och erfarenhet," säger Tommy. 

Nuvarande vd, Gunnar Arvidsson kommer att stanna kvar inom Stig Wahlström Elektronik, men i den nya rollen som affärsutvecklare. 

"Det senaste decenniet har vi på Stig Wahlström Elektronik gått från att vara en vanlig distributör till att bli ett kunskapsföretag där vi är experter inom våra nischer. Efter många år med vd-rollen lämnar jag nu över stafettpinnen till en ny generation," säger Gunnar Arvidsson och fortsätter:

"Med Tommys utvecklingsfokus, kompetens och erfarenhet av kvalitetstunga processer är jag övertygad om att han kommer att leda bolaget i en bra riktning."


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-2
Annons
Annons