Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Enics
Elektronikproduktion |

Elke Eckstein avgår som vd för Enics

Sammanslagningen mellan GPV och Enics är klar. Samtidigt står det klart att Elke Eckstein avgår som vd för Enics.

Elke kommer att finnas tillgänglig som integreringsrådgivare fram till slutet av januari 2023, står det i eftermiddagens pressmeddelande. 

"Enics och GPV slås samman till ett nytt bolag som har det bästa tjänsteutbudet på EMS-marknaden och som följer de båda bolagens strategiska tillväxtsatsning. Detta är resultatet av våra anställdas kontinuerliga hårda arbete, service och elektronikkunskaper – detta arbete belönas nu med det bästa resultatet: Med denna sammanslagning bygger vi framtiden för våra anställda och hela EMS-industrin. Vi har uppnått det bästa möjliga scenariot för både Enics och GPV, och jag är övertygad om att framgången kommer att fortsätta i detta nya bolag. Därför är jag glad över att kunna lämna över ledarskapet till Bo”, säger Elke i pressmeddelandet.

"Jag vill tacka Elke för det förtroende hon har gett mig genom att lämna över stafettpinnen för Enics och jag ser fram emot att samla och träffa alla engagerade medarbetare i det nya sammanslagna bolaget”, säger Bo i pressmeddelandet.

Elke utsågs till president och vd för Enics den 1 april 2019 och satt innan dess i bolagets styrelse. Innan hon började arbeta på Enics har hon varit styrelseledamot, COO och CDO hos Weidmueller Group och haft olika ledande befattningar inom Operations, Supply Chain och FoU hos OSRAM, AMD, Altis Semiconductors och Siemens.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-2
Annons
Annons