Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Axis Communications
Teknik |

Axis lanserar upplevelsecenter i Singapore och Sydostasien

Axis Communications har öppnat ett så kallat upplevelsecenter för att visa upp framtida innovationer och ge en närmare bild av bolagets ekosystem.

Centret invigdes i slutet av september vid huvudkontoret i Suntec City, Singapore och är resultatet av en investering på en miljon singaporianska dollar, motsvarande 7,6 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande. 

Digitaliseringen av Sydostasien har nått en vändpunkt, driven av ökad medvetenhet om fördelarna som digital teknik kan ge. Vi förväntar oss fortsatt teknikanvändning och innovation för att skapa möjligheter för tillväxt av avancerade säkerhetsapplikationer. Att ha ett upplevelsecenter i ett regionalt affärsnav som Singapore ger Axis en plattform för att bättre engagera sitt ekosystem av intressenter över hela Sydostasien, vilket underlättar samarbete som är avgörande för att möta föränderliga säkerhetskrav i dagens alltmer nätverksanslutna miljöer, säger Carl Malmqvist, regionchef South Asia Pacific på Axis Communications, i pressmeddelandet. 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1