Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Jondetech
Komponenter |

Jondetech: Tjänsteprojekt i Taiwan "till stor del levererat"

Det svenska sensorföretaget ger en statusuppdatering kring tjänsteprojekt med taiwanesisk samarbetspartner, som tecknades under våren 2022.

Jondetech berättade att avtalet var "strategiskt viktigt", eftersom det skapade förutsättningar för delaktighet i partnerbolagets fortsatta utveckling av en anpassad sensor. 

Nu meddelar man att tjänsteprojektet är till stor del levererat och har lett till att JonDeTechs sensorelement JIRS10 nu utvärderas i det fortsatta projektet där målsättningen är att ta fram en IR-sensorlösning, baserat på en ASIC. 

IR-sensorlösningen kommer framför allt användas inom segmentet konsumentelektronik, där samarbetspartnern har en stor existerande kundbas, fortsätter man. Användningsområdet är i huvudsak kontaktlös temperaturmätning samt närvarodetektion.

"Att ta fram en ASIC innebär oftast en betydande investering och görs endast om det bedöms att slutprodukten kan säljas i mycket höga volymer. Det pågående projektet bedöms vara färdigt tidigt 2023 och då vet vi om vårt sensorelement kommer vara en del av lösningen," säger Dean Tosic, vd för Jondetech, i ett pressutskick. 
 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-04-15 11:45 V22.4.27-1
Annons
Annons