Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© SHT Smart High Tech
Teknik |

Smart High Tech tar mark i Sydkorea med nytt patent

Smart High Tech har beviljats ett patent i Sydkorea. Patentet behandlar Smart High Tech's kärnprodukt GT-TIM och ger enligt bolaget ett viktigt skydd inte minst i Sydkorea.

Patentet tillhör en patentfamilj som Smart High Tech har sökt skydd för i olika delar av världen. Detta är dock det första patent inom Smart High Tech's kärnproduktområde som har beviljats, det framgår av ett pressmeddelande.

Smart High Tech har samtidigt lämnat in ytterligare en patentansökan som behandlar en helt ny teknik för att skapa grafenförstärkt TIM med god termisk prestanda och robust mekanisk hållfasthet. Patentansökan bygger på idéer och koncept som helt kan automatiseras. 

Totalt har det svenska bolaget fått 13 patent beviljade samt lämnat in tolv patentansökningar i olika länder i världen.

Smart High Tech ser Sydkorea som en viktig marknad med många viktiga spelare inom elektronikbranschen. Samtidigt skriver Smart High Tech att man blivit inbjuden att presentera företaget och sina produkter inför en icke namngiven sydkoreansk OEM-tillverkare. Patenten som man nu blivit beviljade stärker företagets position när det gäller samarbete med bland annat denna tillverkare.

– Dessa två händelser visar ytterligare på företagets innovationskraft och befäster bolagets ledande ställning inom området grafenförstärkt TIM för elektronikkylning. Vår ambition är att öka marknadsandelar och öka försäljning med utgångspunkter av dessa patenterade metoder, säger vd Lars Almhem i pressmeddelandet.


Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons