Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Orbit One
Elektronikproduktion |

Orbit One vinner Svenska Leanpriset 2022

Kontraktstillverkaren av elektronik och elektromekanik, Orbit One har utsetts till årets vinnare av Svenska Leanpriset 2022.

Uppdaterad; 2022-10-14 14:51

”Med ett målinriktat ledarskap har Orbit One byggt en kultur av lärande och ständiga förbättringar där man analyserar resultaten och baserar beslut på fakta. Genom att förbättra sina flöden på ett strukturerat och systematiskt sätt i nära samarbete mellan medarbetare, kunder och samarbetspartners har man skapat en flexibel och kostnadseffektiv verksamhet," lyder ett utdrag ur juryns motivering. 

"Det här är fantastiskt kul och jag vill först och främst tacka alla våra fantastiska medarbetare för deras kunskap och engagemang. Det är de som gör jobbet och ser till att våra tankar förverkligas. Jag vill också lyfta fram vårt ledarskap ute i organisationen och det långsiktiga perspektiv vi har på Lean. Det gör att vi hela tiden utvecklas och går framåt," säger Ulf Karlsson. Vice President och Chief Operating Officer på Orbit One, i ett pressmeddelande. 

Går det att peka på någon särskild investering som banat väg för att ni står med priset i hand?

"Den investering vi gjort är just investeringen i humankapitalet genom att skapa kunskap i Lean-verktygen och ledarskapet som är bakgrunden till varför vi nu fått priset som vi alla är så stolta och glada för," skriver Ulf Karlsson till Evertiq i ett mejlsvar. 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-04-15 11:45 V22.4.27-1
Annons
Annons