Annons
Annons
Annons
Annons
© Orbit One
Elektronikproduktion |

Orbit One tillverkar Jemacs gateways och pumpsystem

Svenska Jemac, som utvecklar gateways, sensormoduler och åtkomstmoduler, offentliggörs som en av kontraktstillverkaren Orbit Ones kunder gällande tillverkning och utvecklingssupport.

Uppdaterad; 2022-10-21 10:57

Orbit One skriver att man har varit Jemacs partner sedan 2015 för tillverkning och utveckling av gateways för pumpsystem, som uppges kunna styras, övervakas och funktionstestas på distans. Det framgår av ett pressmeddelande.

"Vi ser egentligen inga alternativ till kontraktstillverkning. Det ger oss möjlighet att i stället fokusera på utveckling och marknadsföring till hundra procent," säger Jakobsson i pressmeddelandet. 

Utöver tillverkningen, som sker i Polen, vänder sig Jemac till Orbit One inom området NPI och utvecklingssupport vid enheten i Ronneby. Företagets vd, Stefan Jakobsson skriver att Orbit Ones inköpsavdelning "hanterat senaste årens svårigheter inom komponentmarknaden mycket bra och alltid funnit en lösning". 

Till Evertiq utvecklar Orbit Ones Director Sales & Marketing Mats Eriksson, att utvecklingssupporten från Ronnebyenheten är nytt inom samarbetet med Jemac – samt att det även finns flera nya projekt mellan bolagen.

– Vi har ett väldigt gott och långsiktigt samarbete med Jemac, där vi utnyttjar båda företagens resurser inom utvecklingssupport, både när det gäller mjukvara och hårdvara. Detta i kombination med våra tillverkningsresurser gör att vi kan skapa optimala lösningar för Jemac, genom hela värdekedjan, säger Mats Eriksson, i pressmeddelandet.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2