Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Mycronic
Elektronikproduktion |

Mycronic får stor systemorder - värd över en halv miljard

Mycronic får order på fem system från en befintlig kund i Asien. Ordern avser tre Prexision 8 Evo, en Prexision 8 Entry Evo samt en Prexision MMS.

Ordern har enligt ett pressmeddelande ett värde i intervallet 52 till 60 miljoner dollar, vilket motsvarar upp emot 673,5 miljoner kronor. 

Prexision 8 Entry Evo används för att rita fotomasker för bildskärmar upp till maskstorlek G8. Prexision MMS är ett mätsystem för kvalitetssäkring av fotomasker.

”Det är glädjande att erhålla en order av denna storlek som en del av vårt inbytesprogram, innehållande både olika modeller av maskritare samt ett mätsystem. Dessutom erhåller vi nu den andra ordern på vår nyligen lanserade modell Prexision 8 Entry Evo”, säger Charlott Samuelsson, Senior Vice President, Pattern Generators på Mycronic, i pressmeddelandet. 

En Prexision 8 Evo och Prexision MMS är planerade att levereras under det andra kvartalet 2024, följt av en Prexision 8 Evo under det tredje kvartalet 2024, en Prexision 8 Entry Evo under det fjärde kvartalet 2024 och en Prexision 8 Evo under det första kvartalet 2025.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-04-11 07:39 V22.4.25-2
Annons
Annons