Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Fingerprint Cards via Youtube
Komponenter |

Fingerprint Cards Christian Fredrikson avgår som vd

Christian Fredrikson har, i samförstånd med bolagets styrelse, beslutat att lämna sin roll efter drygt sex år som vd. Han kommer att kvarstå i bolaget som strategisk rådgivare till styrelsen.

Ted Hansson har samtidigt utnämnts till tillförordnad vd, och tillträdde under gårdagen, lyder ett pressmeddelande. 

”Jag är mycket stolt över Fingerprints och dess medarbetare, som jag haft förmånen att arbeta tillsammans med under sex mycket händelserika år. Det här är en snabbrörlig och dynamisk bransch med fantastiska möjligheter, och jag ser fram emot att stötta bolaget i en ny roll,” skriver Christian Fredrikson i ett pressmeddelande. 

Ted uppges tidigare ha innehaft ledande positioner inom Fingerprints sedan 2013, nu senast som vd för Mobile, PC och Access Kina.

”Fingerprints har under Christian Fredriksons ledning breddat sin verksamhet till ett antal nya områden, där biometrin nu anammas i allt högre utsträckning. De investeringar i teknologi- och produktutveckling som gjorts under de senaste åren gör att bolaget är mycket väl rustat för att möta en växande efterfrågan på biometriska lösningar inom etablerade och nya marknader. Jag vill tacka Christian för hans insatser och samtidigt välkomna Ted i hans nya roll som tillförordnad vd,” säger Christian Lagerling, styrelseordförande i Fingerprints, i pressmeddelandet. 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-04-15 11:45 V22.4.27-1
Annons
Annons