Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© NFO Drives (används i illustrativt syfte)
Elektronikproduktion |

NFO Drives landar potentiellt stor OEM-kund

Efter en längre tids utprovning och en rad mindre provorder meddelas det att koncernen Roxell, med huvudkontor i Belgien, har beslutat sig för att inleda ett samarbete med NFO Drives.

Beslutet innebär ett samarbete gällande användande av NFO Drives frekvensomriktare i Roxells produkterbjudande, skriver NFO Drives i ett pressmeddelande, i vilket man offentliggör sin första kommersiella order från bolaget.

“Det är glädjande att kunna addera en ny OEM-kund. Vi får samtidigt ännu en bekräftelse från en kund som uppskattar vår teknik som erbjuder en helt störningsfri miljö kombinerat med att samtidig kunna sänka kostnaden för energi,” säger NFO Drives vd, Johan Braun, i pressmeddelandet.

Enligt Johan Brauns bedömning finns det potential att Roxell inom ett par år kan bli en av bolagets största kunder. Detta förutsätter dock att NFO Drives pågående UL-certifiering av bolagets frekvensomriktare avslutas inom den aviserade tidsperioden för att dessa därigenom ska kunna ingå i ett globalt marknadserbjudande från Roxells sida.

Roxell uppges vara verksamt automatiserade utfordrings-, värme- och ventilationsutrustning för fjäderfä- och grisuppfödning, och är ett dotterbolag till CTB.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons