Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Orbit One
Elektronikproduktion |

Orbit One passerar miljardvallen

Kontraktstillverkaren Orbit One meddelar att man i början av november passerade en miljard i försäljning, motsvarande en ökning med mer än 25 procent jämfört med samma period förra året.

"Det innebär att vi redan nu, med drygt en månad kvar av året, kan se att vi att vi går mot ett rekordår i försäljning samtidigt som vi kan glädjas över välfyllda orderböcker in under 2023, berättar Mattias Lindhe, President & Chief Executive Officer Orbit One Group, i ett pressutskick. 

Lindhe fortsätter att förklara att bolaget under en längre tid upplevt en ökande efterfrågan på tjänsterna. 

"Rätt typ av tjänster, hög grad av digitalisering och ledande teknik tillsammans med Sveriges bästa Leanarbete och vår effektivitet gör att vi kan konkurrera med lågkostnadsländer. Tillverkningen kommer dessutom närmare kunden vilket efterfrågas alltmer och är oerhört viktigt vid utveckling av komplexa produkter. Vi har dessutom en mycket stark supply chain med god förmåga att förse våra kunder med komponenter, trots de störningar som präglat komponentmarknaden."

Utsikterna för nästkommande ur ser ljusa ut, fortsätter vd:n. 

– Trots det globalt osäkra läget inom politik- och ekonomi ser vi mycket ljust på nästa år. Vi går in i det nya året med en agil organisation som har både förmåga att planera, och vid behov, snabbt omplanera för att möta nya förutsättningar i en föränderlig värld." 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-04-11 07:39 V22.4.25-1
Annons
Annons