Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Charge Amps
Elektronikproduktion |

Charge Amps utser ny vd

Svenska Charge Amps meddelar att styrelsen utsett Olle Tholander, tillförordnad vd, till ordinarie vd på bolaget.

“Olle Tholander har som tillförordnad vd tagit sig an utmaningarna i omvärlden och marknaden på ett förtjänstfullt sätt och fortsatt bygga bolaget i rätt riktning. Styrelsen är mycket nöjd att han nu kliver in i rollen som ordinarie vd, där hans nära och visionära ledarskap och stora engagemang för kundernas behov, kommer starkt bidra till att uppnå visionen att vara en ledande aktör i Europa, säger Charge Amps styrelseordförande, Anders Dahl i ett pressmeddelande. 

Charge Amps ökade nettoomsättningen 2021 med 145 procent till 254,2 miljoner kronor (103,7). Under 2022 har bolaget expanderat sin verksamhet till Benelux- och DACH-regionen och har idag fysisk närvaro i sju länder samt försäljning på totalt 15 marknader. 

“Charge Amps är mitt i en global tillväxtresa som jag ser mycket fram emot att få leda framåt tillsammans med våra lokala team. Vi fortsätter att växa i Europa tillsammans med våra återförsäljare och distributörer. Inom kort kommer vi även att lansera nästa generations smarta laddlösningar som vi ser kommer ta oss ännu närmre vårt mål om att driva utvecklingen av marknaden och en mer hållbar framtid framåt," säger Olle Tholander i pressmeddelandet. 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1