Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Sivers Semiconductors
Komponenter |

Sivers Semiconductors äntrar nya radarmarknader

Affärsområdet Sivers Wireless samarbete med ett kanadensiskt startup-bolag vid namn aiRadar har resulterat i en portfölj radarprodukter som hävdas vara något utöver det vanliga.

Enligt ett pressmeddelande kan aiRadar, med utgångspunkt från Sivers RFIC- och antennteknologi, erbjuda ett "helt nytt recept för utveckling av mycket avancerade radarprodukter lämpade för en rad relevanta applikationer och vertikaler".

Sivers Semiconductor skriver att, "givet utvecklingen inom kommersiell säkerhet, fordonssäkerhet och självkörande fordon, finns det ett behov att finna sensorlösningar som sänker energianvändningen och minskar storleken på sofistikerade radarsystem. Konflikten i Ukraina har även satt fokus på militära applikationer, som inkluderar avancerad radarfunktionalitet." 

”Det är härligt att se hur återanvändning av våra standardprodukter kan öppna dörrar mot nya vertikaler, där användandet av befintliga och mogna produkter nu tillämpas i helt nya och väsensskilda applikationer. För många år sedan var vi aktiva inom eko-systemet för radar och nu kan vi erbjuda produkter inom området och dessutom tillföra innovation och unika värden till en väldigt intressant produktplattform. Denna plattform kan förändra sättet våra gemensamma kunder kommer att utveckla framtida högpresterande radar produkter på," säger Anders Storm, vd och koncernchef för Sivers Semiconductors, i ett pressmeddelande. 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2