Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Compotech
Komponenter |

Compotech tar över försäljningsansvaret för Faulhaber

Compotech Provider meddelas ta över försäljningsansvaret för drivlösningsagenturen Faulhaber i Norge efter Staubo Elektro-Maskin.

Faulhabers program inehåller DC-motorer, linjärmotorer, stegmotorer, kompakta drivsteg, vartalsstyrningar, pulsgivare, växlar och kompletta motorpaket. Det står i ett pressutskick. 

"Vi på Compotech är glada över att kunna representera Faulhaber även i Norge. Faulhaber har under de senaste 30 åren varit en av våra viktigaste samarbetspartners och vi ser fram emot att kunna hjälpa våra nya norska kunder med drivlösningar, berättar Compotechs vd, Jim Franzén och fortsätter:

"Drivsystem från Faulhaber är en stor och viktig del av Compotechs lösningar. Vårt team av motorspecialister står redo att ta sig an kommande utmaningar och möjligheter för att serva den norska marknaden på ett förtjänstfullt sätt."

Övergången av försäljningsansvaret uppges vara ett gemensamt beslut av Faulhaber tillsammans med Staubo och Compotech, som båda tillhör den börsnoterade tekniklösningskoncernen Addtech. 


Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1