Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Inission
Elektronikproduktion |

Per Jennel till Inission

Inission har anställt Per Jennel, tidigare försäljningschef hos EK Power Solutions, som ny Business Development Manager i Mälardalsområdet.

Per har sedan tiden på tetra Pak haft flera olika säljroller inom en rad bolag och områden. Han har sålt satellitkapacitet och bredband, jobbat på mjukvarubolag verksamma inom GPS i mobiler och marknadsfört funktionstestutrustning för elektroniktillverkare.

"Jag började jobba i samma bransch som Inission när jag anställdes av norska Norautron som ansvarig för den svenska försäljningsenheten. Därefter blev jag säljchef för Orbit One-koncernen. I samband med det lärde jag känna Fredric Grahn, Inission-koncernens nuvarande säljchef. Tillsammans samordnade och strukturerade vi säljarbetet och skapade en gemensam miljö och inriktning," säger Per Jennel i ett pressmeddelande. 

"Per har en bred och lång erfarenhet av försäljning. Han har stor förståelse för kundernas behov och levererar kundnytta därefter. Det är ett privilegium att tillsammans få utveckla och förstärka Inissions marknadsposition, alltid med kunden i centrum," säger Fredric Grahn, säljchef på Inission, i pressmeddelandet. 

Innan Per anslöt sig till Inission jobbade han som försäljningschef på EK Power Solutions, ett designhus för kraftelektronik, mönsterkortlayout, motorstyrning och laddning. Under hans sex år i bolaget uppges omsättningen ha gått från cirka 22 till över 50 miljoner kronor. Per satt även med i ledningsgruppen.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-04-15 11:45 V22.4.27-2
Annons
Annons