Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Edwards (används i illustrativt syfte)
Elektronikproduktion |

Atlas Copco-bolag bygger fabrik för halvledarindustrin

Edwards, en del av Atlas Copco-koncernen, bygger en ny produktionsanläggning i Sydkorea för tillverkning av vakuum- och reningssystem som används i global tillverkning av halvledare.

Den nya fabriken kommer att vara 15,000 kvadratmeter och läggs till fabrikerna i Cheonan, Sydkorea, inklusive den nya fabriken som öppnade i juni som tillverkar vakuumpumpar för halvledarindustrin.

”Denna nya investering visar vårt fortsatta engagemang i att stödja våra kunder med innovationer för framtiden, samt att bidra till tillväxten inom halvledarindustrin i Korea och även globalt,” säger Geert Follens, affärsområdeschef för vakuumteknik, i ett pressmeddelande. 

Investeringen i den nya anläggningen i Korea används för att säkerställa den ökade kapaciteten i leveranskedjan som krävs för att stödja den långsiktiga tillväxten inom den globala halvledarindustrin.

Den nya anläggningen i Asan City kommer att innebära en kapacitetsökning av tillverkningen av renings- och vätsketillförselsystem under varumärkena CSK och Edwards, samt integrerade vakuum- och reningssystem som används vid tillverkning av de mest avancerade halvledarkomponenterna.

Byggandet av den nya fabriken i Asan City inleddes nyligen. Den förväntas vara klar i juli 2023 och väntas vara i full drift under tredje kvartalet 2023.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-04-15 11:45 V22.4.27-1
Annons
Annons