Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Morrow
Elektronikproduktion |

Norsk batteritillverkare får ny vd

Morrow Batteries presenterar Lars Christian Bacher till positionen som ny vd, och axlar rollen från och med den 1 december.

Bacher kommer närmast från riskkapitalbolaget Hitec Vision och har innan dess tillbringat 30 år hos energibolaget Equinor. Det står i ett pressmeddelande. 

"Vi är glada att kunna meddela att Lars Christian har utsetts till ny vd för Morrow. Här får vi en mycket erfaren vd och människoorienterad ledare. Han kommer med betydande erfarenhet från energibranschen och kapitalmarknaderna när vi går in i en ny fas av snabb tillväxt och expansion," säger Liv Monica Stubholt, styrelseordförande för Morrow, i ett pressmeddelande. 

Håkon Tanem, som klev in som tillförordnad vd för Morrow i juni 2022, återgår till jobbet som portföljförvaltare på Agder Energi Invest efter en kort övergångsperiod.

"Jag tror starkt på Morrows vision att utveckla och tillverka de mest kostnadseffektiva och hållbara battericellerna i världen. Morrow har uppnått imponerande resultat på rekordtid, och jag ser fram emot att accelerera denna utveckling ytterligare," säger Bacher i pressmeddelandet. 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1