Annons
Annons
Annons
Annons
© Stig Wahlström Elektronik
Komponenter |

Stig Wahlström tecknar avtal med Omnetics

Stig Wahlström har tecknat ett representations- och distributionsavtal med Omnetics som gäller Omnetics hela produktutbud för den svenska marknaden

Samarbetet med Omnetics har pågått under många år, men det var under branschmässan Electronica i München i mitten av november 2022 som ett nytt avtal mellan bolagen signerades. Det står i ett pressutskick. 

Satco förvärvades av Stig Wahlström Elektronik för två år sedan. Satco hade då ett avtal med Omnetics, och det nya avtalet uppges vara ett tecken på att Omnetics är villiga att satsa på den svenska marknaden tillsammans med Stig Wahlström Elektronik. 

"Avtalet utgör en viktig grund för vår fortsatta tillväxt på Stig Wahlström Elektronik, under många år framöver, då det stärker vår position inom främst militär- och försvars-, medicin-, rymd- och flygindustrin," säger Tommy Ahlsved, vd på Stig Wahlström Elektronik, i pressutskicket. 

Omnetics designar och tillverkar miniatyrkontakter i bolagets fabrik i Minneapolis, Minnesota. 

"Jag hade möjlighet att besöka Omnetics fabrik i Minneapolis för ett par veckor sedan. Anläggningen var mycket imponerande och Omnetics är med all rätt mycket stolta över sin tillverkningskapacitet. Nu ser vi fram emot det fortsatta samarbetet," säger Tommy Ahlsved i pressutskicket. 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1