Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© alexander podshivalov dreamstime.com
Mönsterkort |

NCAB Group förvärvar Bare Board Consultants i Italien

NCAB Group har idag tecknat avtal om att förvärva 100 procent av aktierna i Bare Board Consultants Srl med säte i Codogno söder om Milano i Italien.

"Bare Board Consultants är en välkänd trader av högkvalitativa mönsterkort och kompletterar vår italienska verksamhet mycket bra. Det är en viktig del av NCABs strategi att aktivt delta i konsolideringen av marknaden. Bare Board Consultants kommer att integreras med NCAB Group Italy, säger Anders Forsén, CFO för NCAB, i ett pressmeddelande. 

Bare Board räknar med att nå en nettoomsättning på cirka 90 miljoner kronor 2022 med ett beräknat EBITA på nio miljoner kronor. Företaget förser kunder med mönsterkortslösningar inom HMLV-segmentet (High-Mix-Low-Volume), främst inom industri- och medicinsektorn. Deras leverantörer finns i Kina.

Företagets anställda kommer att flytta till NCAB:s befintliga kontor i området. Synergier förväntas inom områdena leverantörer, betalningsvillkor samt inom Factory management och logistik.

"Vi är glada över att gå samman med NCAB Group. Bare Board Consultants är en kundorienterad organisation med starkt fokus på kvalitet, tillförlitlighet och service. Att bli en del av NCAB Group kommer att ge våra kunder tillgång till den bästa tekniken och deras omfattande fabriksbas i Asien och Europa, samt ökade resurser och kompetens över hela världen," säger Luigi Faliva, tidigare ägare och styrelseordförande i Bare Board Consultants, i pressmeddelandet. 

Transaktionen beräknas slutföras i januari 2023. 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-2
Annons
Annons