Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Watch us launch
Mönsterkort |

Hemlig mönsterkortare gör entre 2023

Evertiq mottog tidigare ett nyhetstips om en ny att mönsterkortsaktör kommer att kliva in på marknaden under januari 2023. Men vem är det?

Den tillgängliga informationen är knapphändig, allt vi fick var en länk till en webbplats med titeln "Watch us launch" och möttes av en nedräkning till januari 2023 och ett löfte om ett företag som kommer att ta "PCB compliance to the next level."

Det hemliga företaget beskriver sig själv som en "regulatorisk teknikpartner, som säkrar din mönsterkortsdata genom att övervaka och rapportera om efterlevnad i din leverantörskedja". Men vilken annan information kan vi hitta om företaget?

Efter en snabb sökning bland sociala medier hittar vi en sida på Linkedin kopplad till företaget. Det enda nya vi lär oss här är att kommer att släppa ny mer information i form av veckouppdateringar.

När vi tittar på "Whois Record" och domänprofilen kan vi se ett IP hemmahörande i Norge, men det också där spåret tar slut. Så fram till januari 2023, eller fram tills nya uppdateringar publiceras, är detta allt vi vet.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-04-15 11:45 V22.4.27-1
Annons
Annons