Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© SHT Smart High Tech
Komponenter |

Smart High Tech tar stororder från global distributör

Smart High Tech har erhållit en betydande, initial, order av konsumentprodukten Frostsheet, vilken riktar sig till slutkonsumenter inom gaming, persondatorer och terminaler.

Beställaren uppges vara en producent och distributör av Thermal Interface Material, TIM, med försäljning i över 90 länder. Det står i ett pressmeddelande. 

Totala ordervärdet för 2023 estimeras till åtta till tolv miljoner kronor för att sedan öka kommande år.

”Det känns otroligt roligt med detta samarbete som är sprunget ur influensers tester av Frostsheet. Distributören är världsledande på kylning av persondatorer och är, precis som vi, passionerade i sin strävan till yppersta kylprestanda. Vi är väldigt stolta över att de vill introducera vår produkt till den globala konsumentmarknaden. Detta som en del i deras ordinarie sortiment och upparbetade, globala försäljningskanaler," säger bolagets säljkoordinator, Daniel Blomdahl i pressmeddelandet. 

Den erhållna, initiala, orderns värde är cirka 1,35 miljoner kronor, med leverans under februari 2023 och förskottsbetalning i samband med ordern. Därefter sker månadsvisa beställningar med distributörens estimat om minst 450'000 kronor per månad under Q2 för att öka till 1,35 miljoner kronor per månad under Q3 och Q4 2023.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons