Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Stadler
Elektronikproduktion |

Beijer Electronics och Westermo tecknar nytt mångmiljonavtal

Den schweiziska tågtillverkaren Stadler har tecknat ett avtal värt cirka 30 miljoner kronor med Beijer Electronics affärsenhet Westermo. Det svenska bolaget kommer att leverera nätverkslösningar för en ny tågflotta till Swiss Federal Railways, SBB.

Mer precist kommer Westermo att leverera datakommunikationsutrustning till en ny generation av tåg som kallas FLIRT Evo. Leveranserna av produkterna kommer att inledas 2023 och man räknar med att detta kommer att pågå flera år framöver. 

– Vi är tacksamma över att Stadler har utökat sitt samarbete med Westermo genom detta avtal för att förse deras nya generation FLIRT Evo-tåg med nätverksteknologi. Med Westermos tågcertifierade lösningar och expertstöd uppfylls de höga krav på robusthet och tillförlitlighet hos datanätverken som ställs på kritiska system ombord, säger Mark Gibbs, global försäljningschef för tågnätverk hos Westermo, i ett pressmeddelande.

Jenny Sjödahl, vd och koncernchef för Beijer Group, fyller i och säger att avtalet med Stadler är ett kvitto på det fördjupade samarbetet mellan koncernens bolag – närmare bestämt Beijer Electronics och Westermo.

 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-04-15 11:45 V22.4.27-2
Annons
Annons