Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Infosys
Teknik |

Infosys expanderar med nytt center på Lindholmen

Indiska mjukvarubolaget Infosys har utökat sin närvaro i Göteborg, Sverige. Den 5 december invigdes ett nytt ”proximity centre” på Lindholmen.

Med det nya centret tar de ytterligare ett steg för att stärka sin närvaro i Göteborg, som de menar är ett framväxande nav inom fordonsteknik, digital utveckling och grön innovation i Europa. Det framgår av ett pressmeddelande. 

"Vi är glada över att stärka vår närvaro i Norden med det nya centret i Göteborg, Sverige. Med denna senaste milstolpe är Infosys väl rustat att arbeta allt närmare våra kunder och bygga nästa generations lösningar inom områden som digital tillverkning, uppkopplade produkter och onlinekundupplevelse," säger Jasmeet Singh, Executive Vice President och Global Head of Manufacturing, Infosys, i ett pressmeddelande. 

Det nya centret ligger i Lindholmen Science Park, i dag ett hem för cirka 400 företag. 

"Vi är mycket glada över att Infosys har valt Göteborg för sin nya etablering. Infosys satsning kommer väsentligt att bidra till att stärka det internationellt kända teknikkluster vi har här på Lindholmen Science Park," säger Axel Josefson, Kommunstyrelsens ordförande Göteborg, i pressmeddelandet. 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2