Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Veoneer
Elektronikproduktion |

Veoneer i "stor affär" med nordamerikansk biltillverkare

Veoneer meddelar att bolaget har vunnit "den största affären" för passiv säkerhetselektronik i företagets historia med en nordamerikansk biltillverkare.

Under 2026 kommer Veoneer börja leverera säkerhetselektronik till fyra av den nordamerikanska biltillverkarens fordonsplattformar, däribland dess elbilar, fortsätter ett pressmeddelande. 

Veoneers passiva säkerhetselektronik uppges aktivera fordonets passiva säkerhetssystem, så som att dra åt säkerhetsbälten och utlösa krockkuddar, när en krock är oundviklig.

Bolaget skriver att orderingången för säkerhetselektronik under 2022 är "nära rekordåren före den globala nedgången i fordonsindustrin som kopplas till den globala pandemin."

”Att vinna den största ordern någonsin är en fantastisk prestation som visar den innovation och tekniska styrka som kopplas till nästa generation av våra produkter. Jag är mycket stolt över denna affär som är ett erkännande över vår mycket goda kundrelation och det värde kunden sätter på vårt team,"  säger Robert Bisciotti, chef över produktområdet RCS på Veoneer, i pressmeddelande. 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-2
Annons
Annons