Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Scanfil
Elektronikproduktion |

Scanfil Malmö snart klara med fabriksexpansion

Kontraktstillverkaren fabrik har haft fullt upp under hösten och början på vintern. Om en dryg månad står en fabriksexpansion på ett par tusen kvadratmeter klar för att möta behovet av box build.

Carl-Johan Forsberg, Managing Director vid Scanil Malmö, berättade för Evertiq via mejl i augusti att kontraktstillverkaren tagit beslutet att utöka produktionsytan vid fabriken. Bolaget uppgav att man har många nya kunder inom box build, som kräver plats, och att ytan kommer att ägnas åt slutmontering och gör det möjligt för dem att optimera produktionsflödet i fabriken.

Nu meddelar Scanfil att byggarbetet för den nya fabriksytan - som uppgår till 2'000 kvadratmeter - satte i gång i början på november, och att expansionen beräknas slutföras i januari nästa år. 

”Vi har haft ett tätt samarbete med Global Technology and LEAN-teamet under projektet. Deras insatser i utbyggnadsprojektet har varit oerhört värdefulla, säger Fredrik Olsson, kvalitets- och miljöchef på Scanfil Malmö, som ansvarar för hela infrastrukturen i Malmö, inklusive fabriksbyggnad, el, värme och kyla, ventilation och ESD-skydd.

Scanfil Malmö meddelar att man har skapat en ny, Lean Specialist, och har utsett Heidi Åshammar till rollen. Detta för att säkerställa kontinuiteten i LEAN-arbetet. 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons