Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Neonode
Elektronikproduktion |

Neonode och EPICNPOC vill förbättra interaktioner mellan människa och maskin

Neonode och EPICNPOC siktar på att tillsammans leverera en multimodal HMI-utvecklingsplattform riktad mot OEM-tillverkare av fordon och tier-one-leverantörer.

Parterna har nu skrivit ett samförståndsavtal (MoU) för att leverera en lösning som kombinerar kontaktlös beröringsinmatning med grafiska användargränssnitt, skriptigenkänning, röstgränssnitt, gestavkänning, ljud och belysning för användning i fordonscockpits.

Neonodes teknik är nu integrerad i EPICNPOC:s katalog av plug-n-play komponenter och erbjuds i både produkt- och tjänstelösningar, särskilt i EPICNPOC:s BOWL-plattform.

BOWL är en så kallad ”upplevelseutvecklingsplattform” som kombinerar en uppsättning funktionell mjukvara, hårdvara och verktyg. Plattformen tillåter användare att designa, utveckla, validera och testa nya smarta produktupplevelser. BOWL finns nu tillgänglig med beröringsfri touch som drivs av Neonodes zForce-teknologi. Neonode gör också sin MultiSensing-teknologi tillgänglig för EPICNPOC och deras kunder. MultiSensing är en kamerabaserad teknik som till exempel kan användas för förar- och kabinövervakning i fordon.

– Ett samarbete med EPICNPOC öppnar nya marknadsmöjligheter för oss och vi ser stor potential i kombinationen av deras erbjudanden och våra zForce- och MultiSensing-teknologier, säger Dr Urban Forssell, vd Neonode i pressmeddelandet.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2