Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Ovzon
Teknik |

Ovzon får order värd 10 miljoner kronor

Det svenska satellitbolaget Ovzon meddelar att man mottagit ny order för SATCOM-as-a-Service värd 10 miljoner kronor från sin nya franska partner Nigma Conseil SAS.

Efterfrågan på högpresterande, mobil och säker satellitkommunikation ökar snabbt över hela världen och Ovzon satsar på att va en del av det hela med sin SATCOM-as-a-Service-lösning.

Nigma Conseil tillhandahåller konsulttjänster inom kommunikationslösningar säkerhet, omvärldsbevakning, och digital säkerhet för kunder som kräver garanterad, säker och användarvänlig satellitkommunikation. 

– Vi är väldigt glada över denna första affär samt möjligheten att arbeta med våra nya franska partner Nigma. Liksom Ovzon är Nigma fokuserat på kunder och marknader som efterfrågar de högsta kraven på innovativa och säkra lösningar för att stödja deras kritiska uppdrag. Ovzons SATCOM-as-a-Service säkerställer framgång i kritiska affärs-, verksamhets- och statliga uppdrag i svåra och utmanande miljöer. Vi ser fram emot att arbeta med Nigma för att möta den växande efterfrågan på högsta prestanda, mobilitet och säkerhet på den europeiska marknaden, säger Per Norén, vd för Ovzon i ett pressmeddelande.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2