Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Wilk Elektronik
Elektronikproduktion |

Polsk minnestillverkare växer med ny produktionsyta

Efter en tids byggnadsarbete har Wilk Elektronik – ägaren av varumärket Goodram – officiellt avslutat expansionen av sin minnesfabrik i Łaziska Górne, Polen.

En ny produktionshall och nytt lager är resultatet av expansionen som pågått sedan maj förra året. Med expansionen avslutad har bolaget fått tillgång till ytterligare 1,140 kvadratmeter i lager- och logistikyta samt 1,200 nya kvadratmeter produktionsyta. Den nya produktionsytan kommer inom kort att utrustas med testplattformar för konsument- och industriella minnestest, meddelar bolaget i ett pressmeddelande.

– Det ligger ytterligare månader av efterarbete i kontorsområdet framför oss. Vi uppskattar att det här kommer att ta oss maximalt tio månader och teamet från försäljnings- och marknadsavdelningen, som har flyttats till ett tillfälligt kontor, kommer att kunna återvända till Łaziska, där företagets huvudkontor ligger, säger Wiesław Wilk, vd för Wilk Elektronik.

Expansionen har dessutom frigjort utrymme för nya investeringar, så som utveckling inom Industri 4.0 och ytterligare forsknings- och utvecklingsarbeten.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-2
Annons
Annons