Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© MilDef
Elektronikproduktion |

MilDef öppnar dotterbolag i Danmark

Den försvarsinriktade elektroniktillverkaren Mildef fortsätter att expandera och etablerar nu ett dotterbolag i Danmark.

Dotterbolaget kommer att ledas av Claus Larsen, som tidigare var Country Manager för Atos Danmark, specialiserad på försvar och säkerhet samt med 20 års tjänstgöring som reservofficer.

– I takt med ett ökat fokus på upprustningen av de nordiska försvarssystemen accelereras vår närvaro i Danmark. Satsningen signalerar att de nordiska ländernas djupa samarbete har stark industriell förankring hos oss. Vår danska verksamhet kommer att ledas av Claus Larsen som har en gedigen bakgrund av affärsutveckling inom försvar och säkerhet jämte en aktiv karriär som reservofficer. Utöver lokal förmåga att leverera taktisk IT till kunder ser vi också möjligheter till värdeskapande förvärv i Danmark, säger Björn Karlsson, vd MilDef i ett pressmeddelande.

Claus Larsen © Mildef

MilDefs har idag dotterbolag i tio länder och nu adderas Danmark till kartan. MilDef Danmark etableras under Q1 2023.

– Med erfarenheter av att skapa förstärkta förmågor inom totalförsvar och säkerhet, mot såväl danska som globala kunder, ser jag fram emot att bli MilDefs spjutspets i Danmark. Kombinationen av en professionell säljkarriär parat med militär tjänstgöring har gett mig djup förståelse för de förmågebehov som nu behöver lösas inom den danska Försvarsmakten, säger Claus Larsen, försäljningschef MilDef Danmark.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons