Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Sparq
Elektronikproduktion |

Nytt Göteborgsbolag med fokus på en hållbar energiframtid

Innan vi lämnade 2022 för 2023 presenterade Cebon Group AB sitt senaste tillskott, dotterbolaget Sparq med fokus på hållbara batteri- och energilagringssystem.

Lanseringen kommer minst sagt lägligt då vi blickar mot en fortsatt spänd tid när vi ser till energiläget.

Ägarbolaget Cebon Group bildades redan 1986, och har sedan dess förvärvat företag verksamma inom batterier/energilagring, belysning och brandsäkerhet. Sparq i Göteborg är Cebon Groups senaste dotterbolag – en startup med en kollektiv kunskapsbank från de senaste 35 åren.

”Cebons senaste satsning Sparq kommer att fokusera på innovativa och hållbara batteri- och energilagringssystem med målet att utforska nya affärsområden för gruppen, och bidra till en bättre morgondag,” säger Victor Olsson, Sales Team Leader på Sparq i ett pressmeddelande.

Fokus ligger som sagt på framtidens energilösningar applicerade här och nu.. Företaget riktar sig mot OEM-företag inom industrin och erbjuder kundanpassade lösningar. Lite mer förenklat vill Sparq underlätta processen att hitta rätt energilösning och implementera den för produktutvecklande företag och projektörer.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1