Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© MVS
Elektronikproduktion |

Kamic Group förvärvar Mastervolt Sweden

Kamic Group meddelar att man har förvärvat samtliga aktier i Mastervolt Sweden AB (MVS), en specialistleverantör av batteri- och strömförsörjningssystem.

MVS erbjuder strömförsörjningssystem för miljöer och applikationer med höga krav på driftsäkerhet. Bolagets kunder hittas främst inom den marina industrin, tillverkningsindustrin samt fordonsindustrin, till vilka man levererar såväl kundunika speciallösningar. 

MVS har varit verksamma sedan 2000 och utgår ifrån Västra Frölunda i Göteborgs kommun. Idag har bolaget har ett 15-tal anställda och en årlig omsättning på cirka 100 miljoner kronor.

– MVS och dess medarbetare är mycket duktiga på batterier och strömförsörjning och har under åren byggt upp starka relationer med såväl kunder som leverantörer. Bolaget verkar också i ett segment som bör gynnas långsiktigt av elektrifieringen inom både industri och transporter. MVS blir därför ett intressant och värdefullt tillskott till vår företagsgrupp och vi är glada att få välkomna bolaget och dess medarbetare till Kamic-familjen, säger Fredrik Celsing, vd och koncernchef för Kamic Group i ett pressmeddelande.

De båda tidigare ägarna Robert Andresen och Oscar Arvidsson kommer fortsätta att leda MVS i sina nuvarande roller som verkställande direktör respektive försäljningschef.


Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1