Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© SHT Smart High Tech
Komponenter |

Testorder från kinesisk techjätte landar hos Smart High Tech

Smart High Tech säger att beställningen följer en tidigare aviserad Proof of Concept, PoC, där den kinesiska kunden planerar att ersätta dagens kylning via termisk pasta med Smart High Tech:s GT-TIM.

Den icke namngivna kunden har i och med tidigare avsiktsförklaring visat att de vill påskynda ett tekniksskifte som vanligen tar 12-18 månader. Smart High Tech och kunden har tillsammans definierat och undertecknat ett Proof-of-Concept där ett kritiskt område i en av kundens konsumentprodukter har identifierats. 

Ordern, som har ett värde om 220.000 kronor och avser en viss modifiering av GT-TIM. Smart High Tech skriver i ett pressmeddelande att leveranserna väntas ske under februari med tester under februari/mars för kvalificering till serieproduktion.

– Samarbetet inom ramen för avsiktsförklaringen har nu mynnat ut i ett skarpt test till en konsumentprodukt. Initiala verifieringar som kunden utfört har visat lovande resultat. Detta i kombination med tidigare tester som utförts inom kundens globala koncern, ger oss en tilltro till större volymorder i närtid, säger Smart High Techs vd Lars Almhem i pressmeddelandet.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1