Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Stig Wahlstrom Electronics
Komponenter |

Jolex blir en del av Stig Wahlström Elektronik

Från och med den första februari kommer Jolex AB att uppgå i systerbolaget Stig Wahlström Elektronik AB.

Båda bolagen ingår sedan tidigare i teknikhandelskoncernen Addtech. Enligt ett pressmeddelande innebär sammanslagningen att man tillsammans breddar kunderbjudandet till att inkludera fler marknader.

Stig Wahlström Elektronik erbjuder produkter inom klimatisering och förbindningsteknik från komponentleverantörer, ett sortiment bestående av kundanpassade produkter såväl som modifierad standard. Bolaget har under den senaste tiden genomgått en kraftig tillväxt och expanderar nu verksamheten ytterligare när Jolex uppgår i bolaget. Jolex välkänd aktör inom främst EMC och skärmningsområdet, men även inom termiska produkter.

– Jag ser fram emot att fortsätta vår tillväxtresa tillsammans med Jolex då det är ett bolag med helt unik erfarenhet och kompetens, något som gör att vi breddar vårt erbjudande till att inkludera fler marknader. Kunderna får fördelen att de framöver kan vända sig till en och samma aktör för kvalitativa och unikt anpassade elektroniklösningar, säger Tommy Ahlsved, vd på Stig Wahlström Elektronik i ett pressmeddelande.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-2
Annons
Annons